Bódi Krisztina

Bódi_Krisztina

“Bódi Krisztina vagyok. 1998-ban végeztem angol-orosz szakos tanárként a nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán. A Langwest Nyelvi Központban 1999 óta tanítok. 2002-ben a BME nyelvvizsga akkreditált vizsgáztatója lettem. Fontos számomra, hogy tudásomat folyamatosan bővítsem és az idegen nyelv több területén is tájékozott, naprakész legyek. Lakossági és céges tanfolyamokon egyaránt van lehetőségem lelkes tanítványokkal találkozni, akik tovább inspirálnak munkámban. Szabad időmben amennyiben tehetem szeretek világot járni.”

 

Birinyiné Tövisháti Melinda

Birinyiné Tövisháti Melinda

“Birinyiné Tövisháti Melinda vagyok, német nyelvtanár. Tanulmányaimat az Egri Eszterházy Károly Főiskolán és a Debreceni Egyetemen végeztem. 2018 júliusa óta dolgozok a Langwestnél. Középiskolásokat és felnőtteket is tanítok. Szeretem a német nyelvet és fontos számomra a német kultúra közvetítése. Szívesen használom a digitális technikát az óráimon ezzel is könnyebbé téve a tanulók nyelvtanulását.”

 

Cseke-Tímár Enikő

Cseke-Tímár Enikő“2002-ben végeztem az ELTE Tanárképzó Főiskolai Karán, angol nyelvtanárként. Még ugyanebben az évben megszereztem a Londoni Kereskedelmi és Iparkamara üzleti angol tanári minősítését (London Chambers Commerce and Industry Foundation Certificate for Teachers of Business English). 2018-ban végeztem a Miskolci Egyetemen a mesterképzésemet, angol nyelv és kultúra tanára lettem.
2007 januárjától dolgozom a Langwestben, még ebben az évben váltam a BME akkreditált vizsgáztatójává. Izgalmas feladatnak tartom a szaknyelvek tanítását, bár jelenleg elsősorban a nyelvvizsgáztatás és alkalmanként a vizsgafelkészítés tartozik a feladataim közé.Szívesen tanítom bármelyik korosztályt.”

 

Deáki Erzsébet

Deáki Erzsébet“Tanulmányaimat az egri főiskolán és a Debreceni Egyetemen folytattam. Angol nyelvtanári pályámat 2000 júniusában kezdtem Budapesten, és azóta is a nyelvoktatás határozza meg mindennapjaimat. Minden tanítványom kortól és nemtől függetlenül kedves és fontos számomra. A Langwest csapatához 2005 őszén csatlakoztam, akikkel nem csak tanulni, hanem dolgozni is öröm. Sok-sok tapasztalatgyűjtés után, itt lehetőségem nyílt arra is, hogy BME vizsgáztatóvá váljak. Szabadidőmben a német nyelvet tanulom, szeretek túrázni, kerékpározni valamint nagyon érdekel a borászat és a gasztronómia.”

 

Drotálné Tóth Ágnes

Drotálné Tóth Ágnes“1978-ban magyar-orosz szakos tanárként kezdtem pályámat nagy lelkesedéssel. Régi vágyam teljesült, amikor 1995-ben átvettem angol nyelvtanári diplomámat a Miskolci Egyetemen. Ugyanitt a mesterszintet is megszereztem.
A kezdetektől a közoktatásban dolgoztam, illetve jelenleg magántanárként tevékenykedem. Pályám során volt módom tapasztalatot szerezni óvodában, általános és középiskolában, valamint felnőttképzésben. Néhány éve kapcsolódtam a Langwest Nyelvi Központ miskolci csapatához, ahol egyéni és csoportos tanfolyamokon általános és szaknyelvet oktatok.
A tanítás öröm számomra, hiszen sikerekhez segítem tanulóimat. Módszereim tárházát folyamatosan gazdagítom azért, hogy élvezetessé tegyem a nyelvtanulást.
Mottóm Németh László szavaival: „Azért vagyok pedagógus, hogy a természetnek nyers gyémántját szép vigyázattal, csiszoljam kristályba!”

 

Erdélyi Csongor

Erdélyi Csongor“Erdélyi Csongornak hívnak. Még az előző évezred végén végeztem el az ELTE BTK olasz és német szakát. Korábban a Miskolci Egyetemen oktattam németet és olaszt – mindkét nyelvet gazdasági, jogi és műszaki szaknyelvként is -, 2010 óta pedig a Langwest Nyelvi Központ megbízásából tanítok céges csoportokat. A BME Nyelvvizsgaközpont vizsgáztatója vagyok. Számomra a nyelvoktatás öröm, legyen a tanfolyam akár egyéni vagy csoportos, német vagy olasz, általános vagy szaknyelv. Szabadidőmet legfőképp a családommal töltöm a szabadban, ha nem, akkor futok és focizok.”

 

Hay Judit

Hay Judit“1999-ben angol  nyelvtanári diplomával végeztem az ELTE-n. 12 év angol nyelvi környezetben eltöltött idő után a Langwest Nyelvi Központban kaptam lehetőséget, hogy átadhassam tudásom és lelkesedésem az egri diákoknak. Tanítványaim jelenleg minden korosztályból vannak. Általános és szaknyelvi angol tanfolyamok és vizsga-előkészítők mellett gyerekeknek is tartok tanfolyamot, valamint  BME vizsgáztatóként is tevékenykedem.
Szabadidőm nagy részét a kislányommal töltöm, szívesen veszünk részt a környék kulturális programjain.”

 

Osztafin Andrea

Osztafin Andrea“2005. szeptemberében kerültem a Langwest Nyelvi Központba, ahol minden eddiginél jobb, összetartóbb és kedvesebb csapatra találtam. Német nyelvet tanítok, diplomámat 2000-ben szereztem az Eszterházy Károly Főiskolán. A tanítványaimmal nagyon jó kapcsolatot szoktam kialakítani, minden csoportomat nagyon kedvelem. Szabadidőmben az angol nyelvet tanulom, de szeretek színházba járni és a barátaimmal találkozni is.”

 

Pászti-Nagyné Szedmák Csilla

Pászti-Nagyné Szedmák Csilla“1986-ban végeztem az Egri Főiskola orosz-angol szakán. Az elmúlt 20 évben főleg felnőttoktatásra illetve egyéni nyelvvizsga- és érettségi felkészítésre specializálódtam. 2002-ben Origó vizsgáztatói diplomát szereztem. A Langwestnél 2010. szeptember óta tanítok. A rám bízott feladatok nagyon tetszettek, nagyon szimpatikus a csapat.
Nagy szerelmem Olaszország és az olasz nyelv tanulása. Szabadidőmben szeretek sportolni, kertészkedni és régiségvásárokat látogatni.
A jövőben is szeretnék ehhez a csapathoz tartozni.”

 

Simon Krisztina

Simon Krisztina“2002-ben szereztem német nyelvtanári diplomámat a Miskolci Egyetemen. Azóta folyamatosan a közoktatásban tanítok, nagy örömmel próbálom átadni a fiataloknak a német nyelv és kultúra szeretetét. 2010 szeptembere óta dolgozom a Langwest Nyelvi Központ tanáraként, ahol nemcsak új kihívást és tapasztaltszerzési lehetőséget jelentő feladatokat kaphattam, hanem remek kollégákat is megismerhettem. A BME Nyelvvizsgaközpont vizsgáztatója vagyok. Jelenleg lakossági tanfolyamokat tartok, az órák jó hangulatban telnek. Kevés szabadidőmet igyekszem megosztani a családom (elsősorban a fiam), a barátaim és a hobbijaim (olvasás, internet) között.”

Szendi Csilla

Szendi Csilla“Az Eszterházy Károly Főiskolán szereztem mind az angol nyelvtanári mind pedig az MA diplomámat is. Pályám során felnőttoktatásban cégeknél és nyelviskolákban szereztem tapasztalatot. Többször részt vettem külföldi szakmai továbbképzésen. A Langwestben 2013-ban kezdtem dolgozni. Óráimon törekszem a jó hangulat és kapcsolat kialakítására, amely elengedhetetlen az eredményes nyelvtanuláshoz.
Szabadidőmet a családommal és barátaimmal töltöm, szeretek sportolni, kirándulni, olvasni.”

 

 

Szilágyi Péter

Szilágyi Peter“Szilágyi Péter vagyok, 1973.06.28-án születtem. Német-történelem szakos tanár vagyok, 18 éve tanítok. 2012-től vagyok a Langwest alkalmazásában Miskolcon mint némettanár. Nagyon szeretek itt dolgozni, jó a színvonal, baráti a légkör. A nyelvtanítás középpontjában nálam a beszédközpontúság, a szóbeli kommunikáció erősítése, ill. a szövegértés gyakorlása áll.”

 

Tanulói vélemények