Bódi Krisztina

bodi_krisztina

“Bódi Krisztina vagyok. 1998-ban végeztem angol-orosz szakos tanárként a nyíregyházi Bessenyei György Tanárképző Főiskolán. A Langwest Nyelvi Központban 1999 óta tanítok. 2002-ben a BME nyelvvizsga akkreditált vizsgáztatója lettem. Fontos számomra, hogy tudásomat folyamatosan bővítsem és az idegen nyelv több területén is tájékozott, naprakész legyek. Lakossági és céges tanfolyamokon egyaránt van lehetőségem lelkes tanítványokkal találkozni, akik tovább inspirálnak munkámban. Szabad időmben amennyiben tehetem szeretek világot járni.”

 

Cseke-Tímár Enikő

cst_eniko“2002-ben végeztem az ELTE Tanárképző Főiskolai Karán angol nyelvtanár szakon. Mivel már a főiskola alatt az üzleti nyelv oktatása felé fordult a figyelmem ezért az International House Teacher Training Institute szervezésében elvégeztem a londoni kereskedelmi és iparkamara tanártovábbképző központjának üzleti angol tanári tanfolyamát és 2001-ben nemzetközi üzleti tanári minősítést szereztem (London Chambers Commerce and Industry Foundation Certificate for Teachers of Business English). Azóta tanítok elsősorban üzleti angolt. Budapesten a Business Class Education Centre nyelviskolának voltam tanára, majd a 2006-os évben a vezetőtanára. 2007. januártól tanítok nagy lelkesedéssel a Langwestben, próbálom hasznosítani mindazt az ismeretet, amit korábban a felnőtt oktatás terén megszereztem. Időközben elvégeztem az ELTE BTK angol kiegészítő szakát, és BME vizsgáztató lettem. Szabadidőmben sokat olvasok, és szeretem a történelmet.”

 

 

Deáki Erzsébet

bobe“Tanulmányaimat az egri főiskolán és a Debreceni Egyetemen folytattam. Angol nyelvtanári pályámat 2000 júniusában kezdtem Budapesten, és azóta is a nyelvoktatás határozza meg mindennapjaimat. Minden tanítványom kortól és nemtől függetlenül kedves és fontos számomra. A Langwest csapatához 2005 őszén csatlakoztam, akikkel nem csak tanulni, hanem dolgozni is öröm. Sok-sok tapasztalatgyűjtés után, itt lehetőségem nyílt arra is, hogy BME vizsgáztatóvá váljak. Szabadidőmben a német nyelvet tanulom, szeretek túrázni, kerékpározni valamint nagyon érdekel a borászat és a gasztronómia.”

 

Erdélyi Csongor

erdelyi_csongor_mod“Erdélyi Csongornak hívnak. Még az előző évezred végén végeztem el az ELTE BTK olasz és német szakát. Korábban a Miskolci Egyetemen oktattam németet és olaszt – mindkét nyelvet gazdasági, jogi és műszaki szaknyelvként is -, 2010 óta pedig a Langwest Nyelvi Központ megbízásából tanítok céges csoportokat. Számomra a nyelvoktatás öröm, legyen a tanfolyam akár egyéni vagy csoportos, német vagy olasz, általános vagy szaknyelv. Szabadidőmet legfőképp a családommal töltöm a szabadban, ha nem, akkor futok és focizok.”

 

Hay Judit

hay-judit“1999-ben angol  nyelvtanári diplomával végeztem az ELTE-n. 12 év angol nyelvi környezetben eltöltött idő után a Langwest Nyelvi Központban kaptam lehetőséget, hogy átadhassam tudásom és lelkesedésem az egri diákoknak. Tanítványaim jelenleg minden korosztályból vannak. Általános és szaknyelvi angol tanfolyamok és vizsga-előkészítők mellett gyerekeknek is tartok tanfolyamot, valamint  BME vizsgáztatóként is tevékenykedem.
Szabadidőm nagy részét a kislányommal töltöm, szívesen veszünk részt a környék kulturális programjain.”

 

Gadóczi Ibolya

gadoczi_ibolya“Gadóczi Ibolya vagyok, 2010-ben végeztem a Debreceni Egyetem magyar-német szakán, osztatlan képzésben. A Langwest Nyelvi Központ tanáraként 2011 februárjától tartok céges tanfolyamokat Miskolcon. A nyelvtanítás olyan műfaj, ahol nemcsak adni, hanem kapni is jó: a tanfolyamokon érdekes emberekkel ismerkedhetek meg, s minden óra újabb kihívások elé állít nap, mint nap. Szabadidőmben szeretek kirándulni, filmeket nézni és olvasni.”

 

Kósa Kinga

kosa_kinga“Az olasz nyelvet 2003 ősze óta tanítom. Nagy szerelmese vagyok a nyelvnek és rajta keresztül mindannak, amihez közelebb juthatok általa. Az olasz filmeknek, a zenének, a gasztronómiának, a kultúrának, az olasz táj sokféleségének, az olasz mentalitásnak, az életszeretetüknek és általában a szépnek, ami Olaszország minden szegletében, az olasz élet minden részletében állandóan jelen van.
Szerencsémre módomban áll másokkal is megismertetni mindezt. A tanításban nagy örömömet lelem, lelkesít, energiát ad. Tapasztalatom szerint Egerben is mind többen éreznek kedvet ennek a szép nyelvnek az elsajátításához!
A szabadidőm felett három fiatalember (egy kevésbé fiatal és két nagyon fiatal) rendelkezik. Sokat kirándulunk, biciklizünk, várakat mászunk. Szeretjük a zenét, koncertekre járunk.”

 

Lődár Lászlóné

lodarLődár Lászlóné vagyok. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen, a Miskolci Egyetemen és az ELTE-n végeztem. Német és orosz nyelvet tanítok. E két nyelv határozza meg az életem. Magyarokat németre és oroszra, külföldieket magyarra tanítok. Fontos számomra, hogy ne csak a nyelvet, hanem a népek kultúráját, mindennapi életét, szokásait is megismertessem a tanulókkal.
Nagyon érdekes és izgalmas dolog mindig új embereket megismerni,  nyelveket tanítani nekik és megszerettetni velük. A közoktatásban dolgozom,  pár éve lehetőséget kaptam a Langwestnél lakossági és céges tanfolyamok tartására, ami újabb szakmai tapasztalatokkal gazdagított.
A tanítás, különböző korosztályokkal való foglalkozás nagy örömöt okoz számomra és új energiákkal tölt fel. Igyekszem tanítványaimmal jó kapcsolatot kialakítani, a lelkes diákoknak a nyelvek iránti szeretetet átadni.

 

Murányi Ágnes

“Nyíregyházi és debreceni tanulmányaim után, 2000 óta tanítom a magyar és a német nyelvet nagy lelkesedéssel és elkötelezettséggel, 2011 őszétől a Langwest egri iskolájában. A német nyelvű országok kultúrája iránti szeretetem külföldi ismerőseim, barátaim révén egyre tovább erősödött. Szeretném nemcsak az ismereteket, hanem a tudást összefüggéseiben átadni. Szabadidőmben olvasok, úszok, családommal kirándulok, túrázom. “

 

 

Osztafin Andrea

osztafin_andrea“2005. szeptemberében kerültem a Langwest Nyelvi Központba, ahol minden eddiginél jobb, összetartóbb és kedvesebb csapatra találtam. Német nyelvet tanítok, diplomámat 2000-ben szereztem az Eszterházy Károly Főiskolán. A tanítványaimmal nagyon jó kapcsolatot szoktam kialakítani, minden csoportomat nagyon kedvelem. Szabadidőmben az angol nyelvet tanulom, de szeretek színházba járni és a barátaimmal találkozni is.”

 

Pászti-Nagyné Szedmák Csilla

pasztine_szedmak_csilla“1986-ban végeztem az Egri Főiskola orosz-angol szakán. Az elmúlt 20 évben főleg felnőttoktatásra illetve egyéni nyelvvizsga- és érettségi felkészítésre specializálódtam. 2002-ben Origó vizsgáztatói diplomát szereztem. A Langwest-nél 2010. szeptember óta tanítok. A rám bízott feladatok nagyon tetszettek, nagyon szimpatikus a csapat.
Nagy szerelmem Olaszország és az olasz nyelv tanulása. Szabadidőmben szeretek sportolni, kertészkedni és régiségvásárokat látogatni.
A jövőben is szeretnék ehhez a csapathoz tartozni.”

 

Simon Krisztina

simon_kisztina“2002-ben szereztem német nyelvtanári diplomámat a Miskolci Egyetemen. Azóta folyamatosan a közoktatásban tanítok, nagy örömmel próbálom átadni a fiataloknak a német nyelv és kultúra szeretetét. 2010 szeptembere óta dolgozom a Langwest Nyelvi Központ tanáraként, ahol nemcsak új kihívást és tapasztaltszerzési lehetőséget jelentő feladatokat kaphattam, hanem remek kollégákat is megismerhettem. Jelenleg céges tanfolyamokat tartok, az órák jó hangulatban telnek. Kevés szabadidőmet igyekszem megosztani a családom (elsősorban a fiam), a barátaim és a hobbijaim (olvasás, internet) között.”

 

Stubnerné Szabó Tünde

stubnerne_tunde“Stubnerné Szabó Tünde vagyok. A Langwest Nyelvi Központ kazincbarcikai tanfolyamainak a nyelviskola megalakulása óta vagyok az egyik tanára. Elsősorban középfokú tanfolyamokat tartok a Borsodchemben dolgozó felnőtteknek. A BME Nyelvvizsgaközpont vizsgáztatója vagyok. Imádok tanítani, szeretem a kihívásokat, tanítványaim sikere a legfontosabb munkám során. Lelkesedésem általában átragad a csoportra, így feledjük, hogy a napi munkájuk után gondokkal telve érkeztek, és marad a tanulás öröme.
Módszertanilag ötvözöm a régi jó dolgokat az új ötletekkel. Nagyon szívesen használom a számítógépet – csodálatos tárház az internet -, és a házi feladatokat mailben szeretem megkapni, így hamarabb visszajuttatom kijavítva a diákoknak a fogalmazásokat.  Szívesen mesélek külföldi élményeimről a tananyaghoz kapcsolódóan, négyszer jártam eddig Angliában, a leghosszabb utolsó utam volt, öt hét Londonban. Hobbim a kirándulás és a kertészkedés.”

 

Szendi Csilla

Szendi_Csilla“Az Eszterházy Károly Főiskolán szereztem mind az angol nyelvtanári mind pedig az MA diplomámat is. Pályám során felnőttoktatásban cégeknél és nyelviskolákban szereztem tapasztalatot. Többször részt vettem külföldi szakmai továbbképzésen. A Langwest nyelviskolában 2013-ban kezdtem dolgozni. Óráimon törekszem a jó hangulat és kapcsolat kialakítására, amely elengedhetetlen az eredményes nyelvtanuláshoz.
Szabadidőmet a családommal és barátaimmal töltöm, szeretek sportolni, kirándulni, olvasni.”

 

Szilágyi Péter

Szilagyi Peter“Szilágyi Péter vagyok, 1973.06.28-án születtem. Német-történelem szakos tanár vagyok, 18 éve tanítok. 2012-től vagyok a Langwest alkalmazásában Miskolcon mint némettanár. Nagyon szeretek itt dolgozni, jó a színvonal, baráti a légkör. A nyelvtanítás középpontjában nálam a beszédközpontúság, a szóbeli kommunikáció erősítése, ill. a szövegértés gyakorlása áll.”

 

Tanulói vélemények