online jelentkezesA jelentkezés előtt kérjük, olvasd el tájékoztatónkat!

Kedves Vizsgázóink!
A rendkívüli helyzetre tekintettel a BME Nyelvvizsgaközpont azt a döntést hozta, hogy az áprilisi nyelvvizsgát új időpontra helyezi át, mind a Vizsgaközpontban, mind pedig a vizsgahelyeken. Amint a járványügyi helyzet és a kormányzati intézkedések lehetővé teszik, azonnal megrendezzük a vizsgát.
Az eddigi jelentkezések tehát érvényesek, a már jelentkezetteknek további teendőjük nincs, az eddig leadott jelentkezések az új időpontra is érvényesek, és továbbra is lehet jelentkezni! A jelentkezési határidő változatlanul március 25.
Meggyőződésünk, hogy ebben a helyzetben ez az egyetlen helyes döntés, hiszen az emberi élet és egészség védelménél semmi nem lehet fontosabb.
További információikat az új időpont ismeretében tudunk majd közölni. Addig is arra kérjük az érdeklődőket, hogy kövessék honlapunkat és Facebook oldalunkat, ahol folyamatosan tesszük közzé a legfrissebb információkat.
A korábban vizsgázottak figyelmét felhívjuk arra, hogy az április 2-3-i megtekintési lehetőséget a körülményekre való tekintettel nem tudjuk biztosítani.
Telefonon és emailben továbbra is állunk rendelkezésükre.
Nagyon vigyázzanak magukra és egymásra, jó egészséget kívánunk!

Milyen nyelvvizsgára jelentkezhetek? És hol vizsgázhatok?

A BME Nyelvvizsgaközpont által meghirdetett angol, német, olasz, spanyol, francia vagy angol, német gazdasági nyelvvizsgákra jelentkezhetsz online felületünk segítségével. Ha vizsgahelyként a Langwest Nyelvi Központot választod az egri és a miskolci vizsgahelyszíneinket tudjuk ajánlani. Francia, olasz, spanyol vizsgát nem szervezünk mindkét helyszínen (Eger, Miskolc). Az olasz, spanyol írásbeli vizsgákat csak az egri helyszínen szervezünk, a szóbeli beszédkészség részét csak budapesti helyszínnel tudjuk bonyolítani, francia szóbeli és írásbeli vizsgákat csak miskolci helyszínen bonyolítunk.

A jelentkezés menete

1. Első lépésben regisztrálnod kell a BME Nyelvvizsgaközpont online felületére. Kérjük, ügyelj arra, pontosan adj meg minden adatod. Személyi adataid egyezzenek meg a személyi okmányaidon szereplőkkel (pl. harmadik keresztnév, édesanyád születési neve)!
2. A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt kapsz a belépéshez szükséges azonosítóddal. Újból belépve tudsz jelentkezni a konkrét vizsgára, és ekkor tudod majd kiválasztani, hogy mely vizsgahelyen szeretnél vizsgázni. A mi vizsgahelyeinket Langwest Nyelvi Központ Kft. néven találod meg a listában az egri és a miskolci helyszíneknél.
3. Miután bejelentkeztél a vizsgára, újabb mailt fogsz kapni. Ebben az e-mailben fogod megtalálni a vizsgadíj befizetésének módját, valamint a befizetendő összeget. A befizetendő összeg két részből áll a vizsgadíjból és a vizsgahelyi díjból. A vizsgadíjat a BME Nyelvvizsgaközpont számlájára (MÁK, Magyar Államkincstár), a vizsgahelyi díjat pedig nyelviskolánk számlájára (OTP Bank) kell utalnod. A jelentkezés véglegesítéséhez az átutalás igazolását fel kell töltened a vizsgázói felületre!

Mikor lesznek a vizsgák és mennyit kell fizetni?

A vizsganaptárról és a befizetendő összegről az alábbi linkeken tájékozódhatsz.

> Általános vizsga

> Gazdasági vizsga

A jelentkezés során majd az online felület is mutatja az összegeket.

Hová kell befizetnem a nyelvvizsgát?

A BME Nyelvvizsgaközpont bankszámlaszáma: 10032000-01425279-000000000 (MÁK)

A Langwest Nyelvi Központ Kft. bankszámlaszáma: 11739009-20239497-00000000 (OTP Bank)

Kérünk az átutalás alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel a vizsgázó nevét, a nyelvet, a szintet, a vizsga típust.

A jelentkezés folyamata csak a vizsgadíj beérkezésével zárul le.

Hogyan értesítenek a vizsga időpontjáról?

Ha beosztásod elkészült e-mailben jelezzük neked.

Hogyan növelheted a nyelvvizsgád sikerességét?

Bizonytalan vagy nyelvi szintedben? Teszteld magad! > Online szintfelmérőnk segít!

Próbáld ki a választott vizsgatípust! Minden vizsgaidőszak előtt hirdetünk lehetőséget! > Próbanyelvvizsgák

Válassz csoportos felkészülési lehetőségeink közül! > Nyelvvizsga-előkészítők, távoktató program