online jelentkezes

Milyen nyelvvizsgára jelentkezhetek? És hol vizsgázhatok?

A BME Nyelvvizsgaközpont által meghirdetett angol, német, olasz, spanyol, francia vagy angol, német gazdasági nyelvvizsgákra jelentkezhetsz online felületünk segítségével. Ha vizsgahelyként a Langwest Nyelvi Központot választod az egri és a miskolci vizsgahelyszíneinket tudjuk ajánlani. Francia, olasz, spanyol vizsgát nem szervezünk mindkét helyszínen (Eger, Miskolc). Az olasz, spanyol írásbeli vizsgákat csak az egri helyszínen szervezünk, a szóbeli beszédkészség részét csak budapesti helyszínnel tudjuk bonyolítani, francia szóbeli és írásbeli vizsgákat csak miskolci helyszínen bonyolítunk.

A jelentkezés menete

1. Első lépésben regisztrálnod kell a BME Nyelvvizsgaközpont online felületére. Kérjük, ügyelj arra, pontosan adj meg minden adatod. Személyi adataid egyezzenek meg a személyi okmányaidon szereplőkkel (pl. harmadik keresztnév, édesanyád születési neve)!
2. A regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt kapsz a belépéshez szükséges azonosítóddal. Újból belépve tudsz jelentkezni a konkrét vizsgára, és ekkor tudod majd kiválasztani, hogy mely vizsgahelyen szeretnél vizsgázni. A mi vizsgahelyeinket Langwest Nyelvi Központ Kft. néven találod meg a listában az egri és a miskolci helyszíneknél.
3. Miután bejelentkeztél a vizsgára, újabb mailt fogsz kapni. Ebben az e-mailben fogod megtalálni a vizsgadíj befizetésének módját, valamint a befizetendő összeget. A befizetendő összeg két részből áll a vizsgadíjból és a vizsgahelyi díjból. A vizsgadíjat a BME Nyelvvizsgaközpont számlájára (MÁK, Magyar Államkincstár), a vizsgahelyi díjat pedig nyelviskolánk számlájára (OTP Bank) kell utalnod. A jelentkezés véglegesítéséhez az átutalás igazolását fel kell töltened a vizsgázói felületre!

Mikor lesznek a vizsgák és mennyit kell fizetni?

A vizsganaptárról és a befizetendő összegről az alábbi linkeken tájékozódhatsz.

> Általános vizsga

> Gazdasági vizsga

A jelentkezés során majd az online felület is mutatja az összegeket.

Hová kell befizetnem a nyelvvizsgát?

A BME Nyelvvizsgaközpont bankszámlaszáma: 10032000-01425279-000000000 (MÁK)

A Langwest Nyelvi Központ Kft. bankszámlaszáma: 11739009-20239497-00000000 (OTP Bank)

Kérünk az átutalás alkalmával a megjegyzés rovatban tüntesd fel a vizsgázó nevét, a nyelvet, a szintet, a vizsga típust.

A jelentkezés folyamata csak a vizsgadíj beérkezésével zárul le.

Hogyan értesítenek a vizsga időpontjáról?

Ha beosztásod elkészült e-mailben jelezzük neked.

Hogyan növelheted a nyelvvizsgád sikerességét?

Bizonytalan vagy nyelvi szintedben? Teszteld magad! > Online szintfelmérőnk segít!

Próbáld ki a választott vizsgatípust! Minden vizsgaidőszak előtt hirdetünk lehetőséget! > Próbanyelvvizsgák

Válassz csoportos felkészülési lehetőségeink közül! > Nyelvvizsga-előkészítők, távoktató program