business-topSzívesen dolgoznál üzleti munkakörben?
Használnod kell a nyelvet a munkádban?
Gazdasági végzettséget szeretnél szerezni?

Ha igyekszel naprakész lenni és már érted a gazdasági folyamatokat, akkor iratkozz be informatív szakmai kurzusunkra, ahol  nyelvtudásod felélénkítése mellett az aktualitásoknak megfelelően mélyítheted el a gazdasági vagy egyéb szaknyelvi  ismereteidet vagy az üzleti, munkahelyi nyelv sajátosságaival ismerkedhetsz meg. A tanfolyamtípusainkat azok számára ajánljuk, akik munkájuk, diplomájuk, esetleg külföldi munkavállalás miatt speciális szaknyelvet szeretnének elsajátítani vagy szaknyelvi vizsgára készülnek.

Választható nyelvek:
angol, német

Normál ütemű üzleti, gazdasági vagy egyéb szaknyelvi csoportos tanfolyamok

Ezt a haladási ütemet a munka/iskola mellett tanuló felnőttek szokásaihoz, képességeihez igazítottuk. Normál tempóban a biztos nyelvtudás elérésére törekszünk. Általában hetente 2 alkalommal találkozik a csoport 2×2, vagy 2×3 tanórában délelőtti vagy délutáni időpontban.

Cél: a szükséges nyelvi szint elérése, a szintre jellemző kompetenciák megszerzése

A kurzusok a négy alapkészség (beszéd, írás, olvasás, beszédértés) fejlesztésére irányulnak, nagy hangsúlyt helyezve a szóbeli kommunikációra. Helyzetgyakorlatokkal, esettanulmányok feldolgozásával, számos pár- és csoportmunkával ösztönzünk folyamatos fejlődésre, hogy idegen nyelven is

  • tudd kifejezni az észleléseidet, észrevételeidet,
  • tudd kezelni az üzleti életben adódó szituációkat,
  • meg tudd érteni a legfontosabb közgazdaságtani fogalmakat, a folyamatosan változó nemzetközi folyamatokat –  mint a termelés, irányítás és szabályozás, marketing, pénzügy, mikro- és makroökonómia.

Képzési formák:

  • normál csoportos képzési forma 6-10 fő,
  • kis csoportos képzési forma 2-5 fő.

A Langwest Nyelvi Központ szaknyelvi tanfolyamai a felnőttképzési törvény hatályán kívül megvalósított nyelvi képzések.

> Egyéni ütemű üzleti, gazdasági vagy egyéb szaknyelvi tanfolyami lehetőségek

Aktuálisan induló tanfolyamaink és áraink

Használd tanfolyamkeresőnket! Állítsd be az 5 jellemzőnél a számodra megfelelő paramétereket és azonnal megjelennek hamarosan induló tanfolyami lehetőségek és árak.
Tanfolyamkeresőnk az áfás árat írja ki.

> Tanfolyamkereső