LANGWEST KEDVEZMÉNYEK CSOPORTOS KÉPZÉSEKHEZ

……. mert értékeljük a hűséged, és az ajánlásod

Vár Téged 2022-ben is a Langwest Nyelvi Központ!

Használd ki felsorolt lehetőségeinket, és csökkentsd nyelvtanulásod költségeit!

-10 % – AJÁNLÁSI KEDVEZMÉNY:

AJÁNLJ MINKET ÉS HOZD MAGADDAL barátodat, barátnődet, ismerősödet, szomszédodat, kollégádat 2022.-ben induló általános csoportos tanfolyamainkra, és amennyiben mindketten beiratkoztok hozzánk, akkor 10% kedvezményt kapsz képzésed díjából.

-5-5 % – CSALÁDI KEDVEZMÉNY:

TANULJ EGYIDŐBEN CSALÁDTAGODDAL! Ha egy családból a 2022. évi csoportos általános tanfolyamunkon legalább 2 fő (férj-feleség; szülő-gyerek; vagy 2 testvér) iratkozik be iskolánkba, akkor 5-5% kedvezményt  biztosítunk a tandíjból!

-10 % – EGYÖSSZEGŰ BEFIZETÉS KEDVEZMÉNY:

TERVEZD MEG NYELVTANULÁSOD! Iratkozz be több egymást követő 2022. évi képzésre / modulra, így a 90 órás általános csoportos tanfolyam díjából 10% kedvezményt adunk a teljes tandíj egy összegben történő befizetése esetén.

-5 % – VISSZATÉRŐ KEDVEZMÉNY:

FOLYTASD NÁLUNK  A NYELVTANULÁST a célod eléréséig! Befejeztél egy kurzust, de még nem érted el a célod? Iratkozz be hozzánk a következőre is, és mi 5% kedvezménnyel díjazzuk ezt a jó döntést! (A kedvezmény folyamatos tanulás esetén, az általános csoportos képzésre érvényesíthető!)

-10 % – VÁLLALATI HALLGATÓI KEDVEZMÉNY:

IGÉNYELJ LANGWEST VÁLLALATI UTALVÁNYT! A vállalati nyelvoktatásban résztvevők 10 % kedvezményre jogosító utalványt kérhetnek, amelyet családtagjaik, barátaik vagy saját maguk egyaránt igénybe vehetnek lakossági általános csoportos tanfolyamainkon.

A kedvezményeink NEM vonhatóak össze, részletes tájékoztatásért keresd az ügyfélszolgálatainkat az alábbi elérhetőségeken!

Részletfizetési lehetőség egyéni képzéseinknél
Ha a jelentkező legalább 30 órára és egy hónapnál hosszabb tanfolyamra köt képzési szerződést iskolánkkal, akkor nyelvtanfolyamának ára két részletben is fizethető. Kérjük, jelezze tandíja befizetésekor részletfizetési igényét.

Áfamentes tandíjak
Nyelvi központunk engedélyezett angol és német nyelvi programokkal rendelkezik. Ez a nálunk tanulók számára áfamentességet jelent engedélyezett nyelvi képzéseink esetén, továbbá a Nemzeti Felnőttképzési Intézet szakértői bizottsága által értékelt és elfogadott minőségi nyelvoktatási rendszert.

> Nyelvképzési kínálatunk