Használd ki felsorolt lehetőségeinket, és csökkentsd nyelvtanulásod költségeit!kedvezmények

Vár Téged is 2021-ben a Langwest Nyelvi Központ!

Állandó kedvezmények

Áfamentes tandíjak
Nyelvi központunk engedélyezett angol és német nyelvi programokkal rendelkezik. Ez a nálunk tanulók számára áfamentességet jelent engedélyezett nyelvi képzéseink esetén, továbbá a Nemzeti Felnőttképzési Intézet szakértői bizottsága által értékelt és elfogadott minőségi nyelvoktatási rendszert.

Részletfizetési lehetőség egyéni képzéseinknél
Ha a jelentkező legalább 30 órára és egy hónapnál hosszabb tanfolyamra köt képzési szerződést iskolánkkal, akkor nyelvtanfolyamának ára két részletben is fizethető. Kérjük, jelezze tandíja befizetésekor részletfizetési igényét.

Szezonális kedvezmények

Csomagajánlatunk általános tanfolyamokra
A 90 órás általános tanfolyamra jelentkezők 10% kedvezményt vehetnek igénybe a tanfolyam és a tananyagcsomag árából is, ha egy összegben történik a befizetés a tanfolyam indulása előtt.  Kedvezményünket min. 4 fős csoport indulása esetén tudjuk biztosítani.

Szezonális kedvezményeinket a résztanfolyamra jelentkezők nem vehetik igénybe.

Tanfolyami kínálatunkban feltüntetjük, hogy az adott tanfolyam esetén milyen kedvezmények vehetők igénybe, vagy a feltüntetett árba melyik kedvezményt építettük be. Ügyfélszolgálatunk munkatársai segítenek Önnek abban, hogy az alább felsorolt lehetőségek közül melyiket érdemes igénybe vennie.

> Nyelvképzési kínálatunk