Használd ki felsorolt lehetőségeinket és csökkentsd nyelvtanulásod költségeit!kedvezmények

Vár Téged is 2018-ban a Langwest Nyelvi Központ!

Állandó kedvezmények

Áfa-mentes tandíjak
Nyelvi központunk  engedélyezett angol, német nyelvi programokkal rendelkezik. Ez a nálunk tanulók számára áfa-mentességet jelent engedélyezett nyelvi képzéseink esetén, és olyan minőségi nyelvoktatási rendszert, mely a Nemzeti Felnőttképzési Intézet szakértői bizottsága által bírált és elfogadott.

Részletfizetési lehetőség egyéni képzéseinknél
Ha a jelentkező legalább 30 órára és egy hónapnál hosszabb tanfolyamra köt képzési szerződést iskolánkkal, akkor nyelvtanfolyamának ára két részletben is fizethető. Kérjük, jelezze tandíja befizetéskor részletfizetési igényét.

Szezonális kedvezmények

Csomagajánlatunk általános tanfolyamokra
A 90 órás általános tanfolyamra jelentkezők  10% kedvezményt vehetnek igénybe a tanfolyam és a tananyagcsomag árából is, ha egy összegben történik a befizetés a tanfolyam indulása előtt.  Kedvezményünket min. 6 fős csoport indulása esetén tudjuk biztosítani.

Szezonális kedvezményeinket a rész tanfolyamra jelentkezők nem vehetik igénybe.

Tanfolyami kínálatukban feltüntetjük, hogy az adott tanfolyam esetén milyen kedvezmények vehetők igénybe vagy a feltüntetett árba melyik kedvezményt építettük be. Ügyfélszolgálatunk munkatársai segítenek Önnek abban, hogy az alább felsorolt lehetőségek közül melyiket érdemes igénybe vennie.