25 aug

Vizsgafelkészítés és vizsgáztatás EGY HELYEN!

Tudásod olyan szintet ért el, hogy eljött az ideje nyelvvizsgát tenni!

Angol, német és francia csoportos előkészítőink középfokú szinten indulnak szeptemberben iskolánkban alkalmazkodva az októberi BME vizsgaidőszakhoz.

Mivel nyelviskolánk a BME vizsgahelye, ezért a vizsgádat a tanfolyam során megismert és megszokott környezetben teheted le. A jelentkezés előtt szintfelmérésre is várunk, melyet szintén vizsgáztató tanárok végeznek!

A szóbelire és az írásbelire készülőket külön csoportba soroljuk. Mindkét csoport 20-20 órában készül fel a vizsgára. Péntek délután az írásbelire készülőknek, szombat délelőtt a szóbelire készülőknek lesznek az órák. A tanfolyam során célirányosan azokat a készségeidet fejlesztjük, amelyek a nyelvvizsgán megmérettetésre kerülnek.

A felkészítő órákon kívül a tanuláshoz szükséges tankönyveket is tartalmazza ajánlatunk. A tanfolyam ideje alatt kedvezményes áron szóbeli és írásbeli próbavizsga-lehetőséget is biztosítunk. Ekkor kipróbálhatod a vizsgaszituációt, megismerkedsz a vizsga tartalmával, típusfeladataival, gyakorolhatod az időbeosztást. A vizsgáztató tanárok a kijavított dolgozatok alapján egyénileg látnak el tanácsokkal a hatékonyabb felkészülés érdekében.

Az előkészítők 2021. szeptember 24-én kezdődnek.

> Tanfolyamkeresőnk további részleteket közöl előkészítőinkről

> Jelentkezés előtt használd szintfelmérőnket!

> Jelentkezés