14 dec

ANGOL
NÉMET
OLASZ
SPANYOL
FRANCIA

Nyelvvizsga-fortélyok, intenzív szóbeli és írásbeli felkészítő tréning

Ezeken a tanfolyamokon a jelentkező által kiválasztott nyelvvizsgatípusok egyikére -a nyelvvizsga saját speciális tananyagával, próbatesztekkel- készítjük fel a résztvevőket. A nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok az egyes nyelvvizsgák követelményrendszerét követő, a vizsgára felkészítő oktatást biztosítanak. Az írásbeli mintafeladatok és szóbeli helyzetek gyakorlása mellett a javítási szempontok megismerése segít a vizsgára felkészülőnek abban, hogy mire kell figyelnie, hogy a nyelvvizsgán a legjobb eredményt érje el. A vizsgaelőkésztő tanfolyamokra való beiratkozáshoz megfelelő szintfelmérő eredmény szükséges. Tapasztalataink szerint, aki megfelelő szinten kezdi ezt a felkészülést és a vizsgafelkészítés során is szorgalmasan tanul, annak sikerül is a nyelvvizsgája. Amennyiben kérdésed van, első kézből adunk megbízható válaszokat és információkat nyelvvizsga előkészítő tréningünkön.

Az előkészítők  középfokú szinten indulnak május elején. A szóbelire és az írásbelire készülőket külön csoportba soroljuk. Mindkét csoport  20-20 órában készül fel a nyelvvizsgára,  a május 3-tól május 25-ig tartó időszakban.  A felkészítő órákon kívül, a tanuláshoz szükséges tankönyveket  is tartalmazza ajánlatunk.

Csomagajánlatunkban a tanfolyamáron túl szóbeli vagy írásbeli előkészítő esetén további 3.000 Ft-ért, komplex előkészítő esetén 6.000 Ft-ért biztosítjuk a próbavizsgát is.

 A jelentkezés előtt szintfelmérésre is várunk!

Tudj meg többet az előkészítőinkről!