05 okt

nemzetkozi-nyelvvizsga-400x300

ANGOL
NÉMET
OLASZ

SPANYOL
FRANCIA

Nyelvvizsgázni készülsz, de bizonytalan vagy tudásodban?

Ezeken a tanfolyamokon a jelentkező által kiválasztott nyelvvizsgatípusok egyikére -a nyelvvizsga saját speciális tananyagával, próbatesztekkel- készítjük fel a résztvevőket. A nyelvvizsga előkészítő tanfolyamok az egyes nyelvvizsgák követelményrendszerét követő, a vizsgára felkészítő oktatást biztosítanak. Az írásbeli mintafeladatok és szóbeli helyzetek gyakorlása mellett a javítási szempontok megismerése segít a vizsgára felkészülőnek abban, hogy mire kell figyelnie, hogy a nyelvvizsgán a legjobb eredményt érje el. A vizsgaelőkésztő tanfolyamokra való beiratkozáshoz megfelelő szintfelmérő eredmény szükséges. Tapasztalataink szerint, aki megfelelő szinten kezdi ezt a felkészülést és a vizsgafelkészítés során is szorgalmasan tanul, annak sikerül is a nyelvvizsgája. Amennyiben kérdésed van, első kézből adunk megbízható válaszokat és információkat nyelvvizsga előkészítő tanfolyamainkon.

Nyelvtől függően, az előkészítők középfokú, vagy felsőfokú szinten indulnak. A szóbelire és az írásbelire készülőket külön csoportba soroljuk. Mindkét csoport angol és német nyelv esetén 30-30 órában, egyéb nyelvek esetén 20-20 órában készül fel a nyelvvizsgára, november 16-tól január 4-ig tartó időszakban.  A felkészítő órákon kívül, a tanuláshoz szükséges tankönyveket  is tartalmazza ajánlatunk.

Csomagajánlatunkban a tanfolyamáron túl szóbeli vagy írásbeli előkészítő esetén további 3.000 Ft-ért, komplex előkészítő esetén 6.000 Ft-ért biztosítjuk a próbavizsgát is.

Jelentkezési határidő: 2018. november 12. A jelentkezés előtt szintfelmérésre is várunk!

Tudj meg többet az előkészítőinkről!