05 máj

  • By urine
  • In Hírek
  • Comments Off

Csak én és a nyelvtanárom!

Elsősorban olyan tanulni vágyóknak ajánljuk a magánóra keretei közt történő nyelvtanulást, akiknek az időbeosztása nem teszi lehetővé a kötött időpontban zajló tanórák látogatását. Azoknak is javasolt magánóra keretei közt tanulni, akik kezdő szintről szeretnének minél hamarabb eljutni egy nyelvvizsga megszerzéséig vagy valamilyen speciális feladatra (prezentáció, konferencia, üzleti út) kell felkészülniük.

A magánórák egyik legfőbb előnye, hogy a nyelvtanár az oktatás során csak egy tanuló nyelvi fejlődésére koncentrál, ezért a tananyag megválasztásánál hatékonyan beépíthetők az egyéni nyelvi szükségletek. A nyelvoktatás az általános tanfolyamok során alkalmazott szintrendszer szerint zajlik.

Az egyéni nyelvoktatás megkezdése előtt igény és időpont egyeztetés zajlik. Egy alapos szintfelmérés után kialakítjuk azt a tanulási tervet, ami céljaid eléréséhez vezet!

Az óradíjat befolyásolja a kiválasztott nyelvtanfolyam tematikája és az óra időpontja. 20 vagy 30 órás változatokra köthető szerződés iskolánkkal.  A 9 és 15 óra közötti idősávban tanulóknak   3.500 vagy 4.000 Ft-os óradíjat, ezen az időszakon kívül eső magánórát igénylőknek 3.900 vagy 4.200 Ft-os óradíjat kell fizetniük. Angol, német, olasz, francia spanyol nyelv választható.

További információkat itt olvashatsz >>