08 aug

  • By urine
  • In Hírek
  • Comments Off

Csak és és a nyelvtanárom!

Elsősorban olyan tanulni vágyóknak ajánljuk a magánóra keretei közt történő nyelvtanulást, akik már elkezdeték, de abbahagyták a tanulás. Most szeretnék folytatni de az időbeosztásuk nem teszi lehetővé a kötött időpontban zajló tanórák látogatását. Azoknak is javasolt magánóra keretei közt tanulni, akik kezdő szintről szeretnének minél hamarabb eljutni egy nyelvvizsga megszerzéséig.

A magánórák egyik legfőbb előnye, hogy a nyelvtanár az oktatás során csak egy hallgató nyelvi fejlődésére koncentrál, ezért a tananyag megválasztásánál hatékonyan beépíthetők az egyéni nyelvi szükségletek. A nyelvoktatás az általános tanfolyamok során alkalmazott szintrendszer szerint zajlik.

Az egyéni nyelvoktatás megkezdése előtt igény és időpont egyeztetés zajlik. Egy alapos szintfelmérés után kialakítjuk azt a tanulási tervet, ami céljaid eléréséhez vezet!

Az óradíjat befolyásolja a nyelv, a kiválasztott nyelvtanfolyam típus és az óra időpontja.  A 9 és 15 óra közötti idősávban tanulóknak   3.300 vagy 3.500 Ft-os óradíjat, a délutáni magánórákat igénylőknek 3.700 vagy 3.900 Ft-os óradíjat kell fizetniük, attól függően, hogy milyen szintű és típusú nyelvtanfolyamra van szükségük.

Angol, német, olasz, francia spanyol közül választhatsz!

További információkat itt olvashatsz >>