05 jan

  • By urine
  • In Hírek
  • Comments Off

Ha nem szívesen alkalmazkodsz másokhoz…
Ha sürget nagyon az idő…
Ha azt szeretnéd, hogy a nyelvtanár kizárólag Rád koncentráljon…

Az egyéni óráink keretein belül modern, praktikus és rugalmas nyelvtanulást kínálunk személyre szabott ritmusban.

A magánórán a Te igényeidre fókuszálunk. A tematikát a tanfolyam indulása előtt veled együtt alakítjuk ki, az általad kijelölt speciális témaköröket, célokat is figyelembe vesszük, de menet közben is lehetőség van a célok és a tematika módosítására.

Kérd ki tanfolyamszervezőnk tanácsát, és egy alapos szintfelmérés után alakítjuk ki azt az optimális tanulási tervet, ami céljaid eléréséhez vezet!

Jellemzői: általad választott időpont és a személyre szabott intenzitás, egyedi tartalom.

Amennyiben a beiratkozáskor kialakított órarended szerinti időpont időközben nem felel meg, vagy hirtelen közbejön valamilyen fontos, halaszthatatlan dolog, akkor az órákat 24 órával a megtartásuk előtt lemondhatod, és másik időpontra átteheted.

Az óradíjat befolyásolja a kiválasztott nyelvtanfolyam tematikája és az óra időpontja. 20 vagy 30 órás változatokra köthető szerződés iskolánkkal.  2020. január 1-től a 9 és 15 óra közötti idősávban tanulóknak   3.900 vagy 4.100 Ft-os óradíjat, ezen az időszakon kívül eső magánórát igénylőknek 4.200 vagy 4.400 Ft-os óradíjat kell fizetniük. Angol, német, olasz, francia, spanyol nyelv választható.

További információkat itt olvashatsz >>