14 dec

  • By urine
  • In Hírek
  • Comments Off

Fejleszd nyelvtudásod érdekes, hatékony, kiscsoportos nyelvi óráinkon, 5 hetes turnusaink valamelyikében!

Választható nyelvek: angol, német, francia, olasz, spanyol

Ha szeretnéd lépésről lépésre megtanulni a nyelvet  vagy nyelvvizsgát szeretnél tenni a későbbiekben, akkor az általános nyelvtanfolyam a Te választásod.

Az alacsony csoportlétszám (max. 4-6 fő) garantálja hogy, a nyelvtanár kiemelt figyelemmel kísérje és támogassa a nyelvtanulók nyelvi fejlődését, valamint lehetővé teszi, hogy a résztvevők szintje, előképzettsége, életkora, érdeklődése és nyelvi célja (pl. nyelvvizsga) közel azonos legyen.  Szintről szintre fokozatosan fejlődő szókincsednek és nyelvtani ismereteidnek megfelelően lépsz előre az egyre hatékonyabb kommunikáció irányába. Szintfelmérés alapján a Neked megfelelő szinten kapcsolódhatsz be, és onnan meg sem állsz a célod eléréséig!

Általános tanfolyamainkat 30 órás modulokra osztottuk fel, így kiszámíthatóbbá tettük számodra a haladást és a tandíjfizetést is. Minden 30 órás nyelvtanfolyam végén záróteszttel mérjük fejlődésed. Zárótesztjeid segítenek, hogy az órai munkádon kívül is megfelelő rendszerességgel kapjunk képet egyéni fejlődésedről.

Hamarosan könnyedén megértetheted magad a tanult nyelven, vagy felkészülten vághatsz neki akár a nyelvvizsgának is.

30, 60 vagy 90 órás képzéseket ajánlunk neked délutáni kezdési időpontokkal január végétől. A csoportok heti 2×3 tanórában  találkoznak a délutáni órákban. A tanfolyamdíjak a tankönyvek árát is tartalmazzák. Ha három egymást követő 30 órás általános nyelvtanfolyamunkra előre jelentkezel 10% kedvezményt kapsz az árból!

Ne hagyd ki a lehetőséget!

30 órás tanfolyami szakaszok:
2019.01.28-2019.03.08.
2019.03.11-2019.04.18.
2019.04.23-2019.05.31

Csoportos tanfolyamainkat már 4 jelentkező esetén a meghirdetett áron indítjuk.

A tanfolyaminduláshoz kapcsolódóan nyelvi szintfelméréseket tartunk egri és miskolci iskolánkban, szerda és csütörtöki napokon 14:00 órától. Kérjük, hogy a szintfelmérésre előzetesen jelentkezz be! Jelentkezési határidő legkésőbb 4 munkanappal a tanfolyam első napja előtt.

A további információkat tanfolyamkeresőnk írja ki számodra!