04 jan

Az idén ősszel a 25. tanév kezdődött a Langwestben. Az eltelt 25 év alatt kis egri egyéni vállalkozásból Heves és Borsod megye legnagyobb nyelviskoláinak egyikévé vált. Lakossági és céges nyelvoktatást biztosítunk, de mellette BME nyelvvizsgahelyként is működünk.  Felnőttképző intézményként két városban, Egerben és Miskolcon működik ügyfélszolgálatunk. A jelentkező igényeket és lehetőségeket kihasználva, a  megyeszékhelyeken kívül,  a  két megye számos településén folynak most is képzéseink. Az évtizedek során több ezer tanulóval és vizsgázóval álltunk kapcsolatban.

A 25 év alatt megszerzett minősítések, díjak és elismerések oktató tevékenységünk magas színvonalát bizonyítják. Számunkra mégis a legfontosabb mérce tanulóink véleménye. Ha céljaik megvalósításához hozzá tudunk járulni, és ha úgy érzik, hogy tudunk nekik segíteni; ha tanáraink munkáját tanulóink megköszönik és újból visszatérnek; vagy éppen gyermekeiket íratják be tanfolyamainkra, mert bíznak bennünk – nekünk ezek jelentik a legnagyobb elismerést.

Munkánkat elhivatottan tovább folytatva, bízunk abban, hogy minél több elégedett tanuló, sikeres nyelvvizsgázó öregbíti intézményünk hírnevét.