BME továbbképzés nyelvszakos kollégák részére

A képzés programja és tematikája:

10:00-11:45

  • a szóbeli BME államilag elismert nyelvvizsga tematikájában és értékelésében történt változások

11:45-12:30 ebéd (pizza, kávé, sütemény)

12:30-14:00

  • az írásbeli BME államilag elismert nyelvvizsga tematikájában és értékelésében történt változások
  • iskola-katalógus bemutatása
  • Langwest 2017 Országos Tehetségkutató Nyelvi Verseny – előzetes

A képzésen a résztvevők szóbeli videós próbanyelvvizsgákat illetve írásbeli mintákat kapnak!

A képzés helyszínei és időpontjai:

HELYSZÍN DÁTUM NYELV KÉPZÉST VEZETI
Langwest Miskolc,
Nagy Imre utca 11.
2016. november 02. szerda magyar nyelvű továbbképzés angol és német példákkal, az egyéb nyelvszakos kollégákat is szeretettel várjuk, mivel a tematikai részek minden nyelvnél azonosak Osztafin Andrea
Dányi LászlóBME vizsgáztatók
Langwest Eger,
Nagyváradi utca 14/C.
2016. november 03. csütörtök

 

A rendezvény díjmentes. A részvételt az urine@langwest.hu címre 2016. október 14-ig küldött visszajelzés alapján tudjuk biztosítani. A visszajelzésben kérem megadni a résztvevő nevét és telefonszámát, valamint a tanított nyelvet, és az iskolát ahol dolgozik.

Várjuk jelentkezését!

Módszertani anyagok a Langwest Tehetségkutató Tanulmányi Versenyre felkészítő tanárok számáratanartovabbkepzes

Több mint 10 éve, minden év tavaszán megrendezzük országos tehetségkutató tanulmányi versenyünket, mely két fordulós. Az írásbeli elődöntőn egy feleletválasztós teszt kitöltésével kell bizonyítaniuk a jelentkező versenyzőknek, hogy mennyire jártasak a kiválasztott idegen nyelvben. A nyelvi kompetenciák közül a szövegértést és íráskészséget valamint a civilizációs ismereteket méri az adott KER szinten a feladatsor. A teszt feladatok nem követik a BME írásbeli vizsga tematikáját. A második forduló a szóbeli döntő. A döntő egyidejűleg szóbeli BME nyelvvizsga is a III., IV., V. kategória esetén. Az I. és II. kategória esetén a döntő feladatai hasonlóak a BME szóbeli vizsgához, de nagymértékben alkalmazkodnak a versenyzők életkori sajátosságaihoz.

A tanárkollégák felkészítő munkájához több szintű segítséget nyújtunk térítésmentesen.

Angol és német nyelvből, minden kategóriához minta feladatsorokat teszünk közzé honlapunkon a verseny mindkét fordulójához a meghirdetésével egyidőben.

A szóbeli döntőre a felkészítést egy szóbeli konzultációval szoktuk segíteni a mintafeladatok közzétételén kívül. Erre minden évben az írásbeli döntő ideje alatt kerül sor az írásbeli döntő helyszínein, melyre előzetes bejelentkezés nem szükséges.